A kutatás némely módjai az ötvösség történetében - Winkler, Elemér K. (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1911)
Dejiny zlatníctva. Erby zlatníckych cechov v Košiciach a Prešove.
Keywords: cechy zlatnícke