Výroba parných kotlov v Strojárňach K. Poledniaka v Košiciach - Adamuv, Pavel (Bratislava : Veda, 1977)
Výroba kvalitných parných kotlov v strojárni K. Poledniaka v Košiciach zabezpečovala potreby domácich priemyselných podnikov.
Res. nem., lit
Keywords: Strojáreň a zlievareň K. Poledniaka; strojárne; zlievarne