Staré východoslovenské huty a hámre - Wagenhuberová, A.
Stručné dejiny železiarskych hút a hámrov v obciach Myslava a Hyľov pri Košiciach, ktoré zanikli koncom 19. storočia. V kováčskych hámroch sa vyrábalo železné poľnohospodárske náradie.