Hutnícke technické pamiatky na Slovensku - Šarudyová, Mária
Klasifikácia hutníckych technických pamiatok s niektorými príkladmi a lokalitami na východnom Slovensku (liatinové stĺpy, náhrobníky, bronzové krstiteľnice, huty, hámre a pod.).