Mince z archeologicko-architektonického výskumu Spišského hradu - Zozuláková, Katarína (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Pri výskume Spišského hradu sa medzi archeologickými artefaktmi našlo 201 kusov mincí. 98 z nich sú uhorské strieborné a medené razby zo 14.-18. storočia.
Košice, Východoslovenské múzeum
Keywords: mince uhorské