Skelettgräberfelder aus dem VII. und VIII. Jahrhundert in der Ostslowakei - Pástor, Ján
Analýza nálezov z pohrebísk v Barci, Kechneci a vo Valalikoch. Typológia výzdoby a ornamentika kovových artefaktov (bronzové šperky, súčasti odevov, nákončia opaskov, spony, konské postroje, železné zbrane).