Výsledky záchranného výskumu opevnenej osady otomanskej kultúry v Rozhanovciach - Gašaj, Dárius
Bronzové artefakty (ihlice, závesky) a vzácne nálezy pieskovcových kadlubov naznačujú domácu produkciu bronzu v Rozhanovciach pri Košiciach.