Sídliská a pohrebiská z doby bronzovej v Nižnej Myšli - Olexa, Ladislav
V nálezovom inventári otomanskej kultúry sú aj bronzové predmety (záušnice, ihlice, prívesky, náhrdelníky, dýky), zlaté ozdoby, zlomky kadlubov a téglik na tavenie bronzoviny.