Starý kláštor minoritov v Levoči - Špirko, Jozef (Martin : Matica slovenská, 1940)
Zmienka o sakrálnych klenotoch vo vlastníctve kostola minoritov, napr. zlatnícke práce Jána Szilassyho (baroková monštrancia z r. 1772).
Keywords: Szilassy, Ján, -- 1707-1782, -- zlatník -- Levoča (Slovensko) -- pôsobenie; klenoty sakrálne -- Levoča (Slovensko) -- monštrancie; kláštor minoritov -- Levoča (Slovensko)