Hromadný nález rímskych mincí z Krivoštian (dnes Strážske), okres Michalovce - Zozuláková, Katarína (Bratislava : Veda, vydavateľstvo SAV, 1986)
Depot 125 poškodených rímskych mincí (malé bronzy) obsahuje väčšinou razby zo 4. stor. n.l., ktoré je v oblasti materiálnej kultúry málo prebádaným obdobím na území Slovenska. Analýza nálezových okolností, štruktúra nálezu, katalóg mincí. Mapka ďalších východoslovenských nálezísk.
Res. nem., rus., lit
Keywords: mince rímske