Hromadný nález medených arpádovských mincí z Trhovišťa, okres Michalovce - Hunka, Ján (Bratislava : Veda, vydavateľstvo SAV, 1986)
Poklad 112 medených mincí Bela III. (12. stor.) obsahuje originálne kráľovské razby a ich napodobeniny.
Keywords: mince uhorské