Nález mincí v Lužanoch pri Topli, okr. Bardejov - Hlinka, Jozef (Martin : Osveta, 1962)
Nález obsahuje 262 ks strieborných mincí prevažne Leopolda I. Medzi nimi aj grajciare košickej razby (r. 1696).
Keywords: mince uhorské