Nález mincí v Spišských Tomášovciach, okres Spišská Nová Ves - Hlinka, Jozef (Martin : Osveta, 1963)
Opis nálezových okolností a zachránených mincí zo 17. storočia. Medzi nimi aj grajciar z košickej mincovne (r. 1696).
Keywords: mince uhorské