Zaniknutá stredoveká osada Miloj : (výsledky doterajších výskumov) - Polla, Belo (1966)
Okrem architektonických pamiatok získal archeologický výskum osady Miloj pri Spišskom Hrušove aj predmety materiálnej kultúry: železné kované klince, nožíky, lyžice, zámky, hroty striel, bronzové odevné súčasti, uhorské mince z 13.-15. stor.
Res. franc., nem., lit
Keywords: industria bronzová; industria železná; kovolejárstvo; kováčstvo; mince uhorské