Poklad bronzov z Vyšnej Hutky a sekeromlaty s kotúčovitým tylom na Slovensku - Novotná, Mária
Hromadný nález bronzových artefaktov (sekeromlat, kopije, dláto, špirálový pás) z Vyšnej Hutky pri Košiciach. Typológia a datovanie sekeromlatov z ďalších slovenských nálezísk.