K topografii pravekých nálezísk pri Kechneci a Seni na dolnom Hornáde - Lamiová-Schmiedlová, Mária; Bánesz, Ladislav
Výskum pohrebiska pilinskej kultúry v Seni okr. Košice vydal pomerne bohaté nálezy bronzových artefaktov (ihlice, náramky, náušnice, závesky, zlomky).