Hromadný nález bronzových predmetov v Koromli - Gašaj, Dárius (Košice : Východoslovenské múzeum, 2000)
Depot bronzov zo sídliska gávskej kultúry obsahuje aj zložky zberového a výrobného charakteru - zvyšky lúp, nepodarky a poškodené predmety určené na pretavenie v miestnej kovolejárskej dielni. Typológia a datovanie jednotlivých artefaktov.
Res. nem., lit
Keywords: industria bronzová; kultúra gávska