O zvonolejárstve a zvonoch - Spiritza, Juraj
Dejiny zvonolejárstva na Slovensku. Tradičné lejárske pracovné postupy a strediská zvonolejárstva (Košice, Prešov, Bardejov, Spiš). Stručne o známych zvonolejároch a ich dielach.