Bohatý popolnicový hrob pilinskej kultúry z Viničiek - Kraskovská, Ľudmila (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1969)
Bronzové šperky z hrobu pilinskej kultúry (náramok, ihlice, náušnice) z Viničiek, okr. Trebišov. Táto lokalita je náleziskom ďalších dvoch hromadných nálezov zlatých a bronzových predmetov.
Prešov, Múzeum SRR
Res. nem., lit
Keywords: industria bronzová; kultúra pilinská