Záchranný výskum v rokoch 1965 a 1966 v Barci, okres Košice - Budinský-Krička, Vojtech (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1969)
Nález medeného náramku v tvare vŕbového listu na eneolitickom pohrebisku. Bronzové šperky v inventári pohrebiska pilinskej kultúry.
Prešov, Múzeum SRR
Res. nem., lit
Keywords: industria bronzová; industria medená; kultúra pilinská