Laténsky meč z hrobového nálezu v Cejkove - Bánezs, Ladislav; Pieta, Karol (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2001)
Opis a datovanie ojedinelého nálezu neúplného železného meča v súvislosti s opakovaným objavením žiarových hrobov na lokalite v Cejkove okr. Trebišov.
Res. nem., lit
Keywords: industria železná; meče