Bronzová sekera s tuľajkou z Kravian - Furmánek, Václav (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2001)
Opis nálezu a náleziska (Kravany okr. Poprad). Predpoklad pôvodu a určenia sekery z doby bronzovej ako votívneho predmetu.
Res. nem., lit
Keywords: industria bronzová; sekery