Nález dvoch bronzových ihlíc z Hermanoviec nad Topľou - Kotorová-Jenčová, Mária (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2001)
Ihlice s kotúčovitou hlavicou, aké sa nachádzajú v depotoch pilinskej kultúry. V lokalite vrch Oblík v Hermanovciach je to štvrtý nález bronzov.
Res. nem., lit
Keywords: ihlice; industria bronzová; kultúra pilinská