K otázke vzniku bronzovej kultúry na východnom Slovensku - Pástor, Ján (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1966)
Problematika typológie, datovania a vývinových súvislostí najstarších kultúrnych horizontov doby bronzovej na východnom Slovensku podľa materiálnych nálezov z pohrebísk vo Valalikoch, častiach obce Košťany a Všechsvätých (bronzové zbrane, šperky a nástroje).
Prešov, Múzeum SRR
Res. nem., rus., lit
Keywords: industria bronzová; kultúra koštianska