Žiarový hrob z Poľova, okres Košice - Šuhajíková-Pivovarová, Z. (Košice : Krajské nakladateľstvo všeobecnej literatúry, 1963)
Tri bronzové závesky z hrobu pilinskej kultúry v Poľove, okr. Košice.
Prešov, Múzeum SRR
Keywords: industria bronzová; kultúra pilinská