Predkuštanovické žiarové pohrebisko vo Vojnatine - Budinský-Krička, Vojtech
Kadluby na odlievanie bronzových gombíkov, bronzové predmety a železné nástroje a ozdoby z výšinného sídliska gávskej kultúry na Lysej stráži v Terni pri Prešove (s. 134). Ďalšie náleziská bronzovej industrie v Kapušanoch okr. Prešov a Košiciach-Šebastovciach.