Ojedinelý nález laténskej bronzovej spony z Vítkoviec - Miroššayová, Elena; Javorský, František
Typológia a problém chronologickej klasifikácie ojedinelého nálezu z Vítkoviec okr. Spišská Nová Ves. Doklady kultúrnych kontaktov medzi obyvateľmi severného Slovenska a stredného Podunajska v dobe laténskej.