Stredoveké kovolejárstvo v Spišskej Novej Vsi - Glatz, Anton C. (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1968)
História kovolejárskej dielne, ktorú založil Konrád Gaal (Konrad de Galnow) pred r. 1357. Významní majstri a ich diela (zvony a krstiteľnice).
Spišská Nová Ves, Mestský národný výbor
Keywords: Gaal, Konrád, -- 14. stor., -- kovolejár spišský; kovolejárstvo; krstiteľnice; zvonolejári; zvony