Stredoveké remeslá na Spiši vo svetle historickoarcheologických výskumov - Polla, Belo (Martin : Obzor, 1966)
Všeobecne o stredovekých kovospracujúcich remeslách na Spiši: kováčstvo, šperkárstvo, zámočníctvo, nožiarstvo.
Martin, Slovenské národné múzeum
Res. nem., lit
Keywords: kováčstvo