Mince malkontentov v zbierkach Východoslovenského múzea - Zozuláková, Katarína (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1991)
Núdzové platidlá razené v čase protihabsburského povstania Františka II. Rákócziho v rokoch 1703-1711. Produkcia mincovní v Kremnici, Kluži, Baia Mare, Košiciach a Mukačeve.
Košice, Východoslovenské múzeum
Keywords: mince uhorské; mincovne