Z dejín okolia Spišského hradu - Vencko, Ján (Spišské Podhradie : [s.n.], 1941)
Opisy sakrálnych klenotov a zvonov z kostola v Bijacovciach uvádzajú aj nápisy, dátumy nadobudnutia a miesto vzniku artefaktu, príp. meno pôvodcu (s. 76-77). Údaje o ďalších zvonoch z dedinských kostolov na Spiši: Ordzovany (s. 202), Pongracovce (s. 216), Slatvina (s. 267), Richnava (s. 275) a i.
Keywords: Spišský hrad (Slovensko) -- dejiny; zvony; Spiš (Slovensko) -- dejiny