Slovanská sekerovitá hrivna z Ličartoviec - Béreš, Július (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2000)
Ojedinelý nález železnej sekerovitej hrivny datovaný od 8. storočia do prvej polovice 9. stor.
Res. nem
Keywords: Slovania; hrivny železné