Nálezy mincí na Spiši v súkromných zbierkach a nové prírastky Podtatranského múzea v Poprade - Soják, Marián (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2000)
Medený polgrajciar Jozefa II. smolníckej razby (1776) zo Spišskej Belej okr. Kežmarok.
Res. nem., lit
Keywords: mince uhorské