Výskum osady z doby bronzovej v Poprade-Matejovciach - Novotná, Mária; Soják, Marián (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1997)
Opis, typológia a funkcia bronzovej ihlice zo žiarového hrobu pilinskej kultúry.
Res. nem., lit
Keywords: ihlice bronzové; industria bronzová; kultúra pilinská