Novoveké mince z artikulárneho kostola v Kežmarku - Soják, Marián (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1992)
Nálezový súbor uhorských a rakúskych mincí obsahoval okrem platidiel kremnickej a viedenskej razby smolnícke polgrajciare a grajciare (18.-19. stor.).
Res. nem
Keywords: mince uhorské