Bronzové náramky zo Zádielskych Dvorník, časť Zádiel - Miroššayová, Elena (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1992)
Typologická a chronologická klasifikácia dvoch tyčinkovitých náramkov z neskorej doby bronzovej.
Res. nem
Keywords: industria bronzová; náramky bronzové