Pokračovanie výskumu v Gánovciach - Novotná, Mária; Novotný, Bohuslav (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1992)
Zliatok bronzoviny poukazuje na miestnu kovolejársku výrobu v dobe bronzovej.
Res. nem
Keywords: industria bronzová; kovolejárstvo; kultúra otomanská