Pokračovanie výskumu sídliska v Budkovciach - Miroššayová, Elena (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1991)
Stručná zmienka o železnom inventári sídliskového objektu z neskorej doby halštatskej až staršej doby laténskej: železná ihlica s hlavicou stočenou do očka a železné šidlo.
Res. nem
Keywords: ihlice železné; industria železná