Záchranný výskum sídliska v Budkovciach - Miroššayová, Elena; Gačková, Lýdia (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1990)
Z narušeného sídliskového objektu z neskorej doby halštatskej až staršej doby laténskej sa zachránili drobné železné a bronzové predmety: ihlica, šidlá, náramok, ihla.
Res. nem., rus
Keywords: ihlice železné; industria bronzová; industria železná