Jelšavskí zvonkári 1 : z histórie hutníctva v našom kraji - Žitňanský, E.
Stručné dejiny železiarstva v Jelšave. Výroba zvoncov od r. 1700. Technológia vystrihovania zo železného plechu, oblenie a nitovanie.