Nálezy mincí na Slovensku. 4 - Hunka, Ján; Kolníková, Eva (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1994)
Medzi náleziskami keltských mincí aj východoslovenské lokality Šarišské Michaľany, Vinné, Zemplín, Veľký Slavkov. Nálezy z ostatných období: mince grécke, rímske, byzantské, uhorské, rakúske a i.
Res. nem., lit
Keywords: mince keltské; mince rímske; mince uhorské; Slovensko -- dejiny -- nálezy mincí -- aj východné Slovensko