Košice : kultúrne pamiatky - Frický, Alexander (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1974)
Stručne z histórie Urbanovej veže a hlavného zvona sv. Urbana (s. 30). O liturgických nádobách a sakrálnych klenotoch z inventára Dómu sv. Alžbety v Košiciach (s. 20).
Košice, Mestská správa pamiatok
Res. maď., nem., rus., lit.
Keywords: Dóm sv. Alžbety (Košice, Slovensko) -- klenoty sakrálne -- monštrancie -- kalichy; Urbanova veža (Košice, Slovensko) -- história -- zvony