Medzevské hámre - Wagenhuberová, A. (Košice : Archív mesta Košíc, 1955)
História spracovania železa v hámroch od 14. storočia do r. 1955. Kováčstvo a jeho cechové a družstevné organizácie v Medzeve. Výrobné postupy a výrobky železných hámrov.
Keywords: cechy kováčske; hámre železiarske; kováčstvo; železiarstvo