Katalóg archeologických pamiatok Spiša : vlastivedná miestnosť Spišské Podhradie. 1 - Novotný, Bohuslav; Kovalčík, Richard M. (Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1969)
Depoty bronzov pilinskej kultúry a ďalšieho archeologického materiálu z Dreveníka sa rozptýlili do zbierok viacerých múzeí, napr. 190 kusov bronzov je v Národnom múzeu v Prahe, 34 vo Východoslovenskom múzeu v Košiciach a pod. Bronzové artefakty koštianskej a púchovskej kultúry, keltské mince a slovanské pamiatky (železná strelka) zo zberov a malých odkryvov na Dreveníku.
Poprad, Podtatranské múzeum
Res. nem.
Keywords: Slovania; industria bronzová; industria železná; kultúra koštianska; kultúra pilinská; kultúra púchovská; mince keltské; Spišské Podhradie (Slovensko) -- archeologické pamiatky