Štúdium zrnitého železa izolovaného zo zvárkovej trosky z lokality Čečejovce - Štúdium; Cengel, Peter; Mihok, Ľubomír; Pečovský, Dávid; Šiška, Stanislav (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1995)
Železiarska troska z Čečejoviec obsahuje kovové zvárkové železo s primárnou štruktúrou, nespracované kovaním. Dokumentuje proces vzniku železnej hmoty.
Res. angl., lit
Keywords: metalurgia železa; troska železná