Porovnanie štruktúry kosákov z rôznych historických období - Longauerová, Margita; Kocich, Jaroslav; Longauer, Svätoboj (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1995)
Štruktúra a spôsoby spracovania materiálu oceľových kosákov z doby halštatskej, včasného stredoveku aj neskorších období (Nižná Myšľa, Košice-Šebastovce a i.).
Res. angl., lit
Keywords: analýzy metalografické; industria železná; kosáky