A sátoralja- ujhelyi izr. anyahitközség
Správa o voľbách v židovskej náboženskej obci v Sátoraljaújhely v januári roku 1900. Predsedom obce bol zvolený Henrich Zinner [ obchodný zástupca pri kráľovskej súdnej stolici v Sátoraljaújhely]