Vármegyei rendkivüli közgyűlés
Program - zvýšenie základu platu u úradníkov a pomocného aparátu župy zemplínskej, + nájomné vysporiadanie; Humenné - výstavba "colného mostu" - pôžička na výstavbu, príprava volieb.