Városi közgyűlés
Program - Doporučenia Rady mesta k výdajom dobrovoľ.požiar.zboru; Rakmányi, J.-poradca daňový - zvýšenie nájomného-rozhodnotie;Ronyva most - danie na miesto; poľovníctvo;rozšírenie činnosti ZŠ - návrh mešťanostuúprava kvetnej ulice; pôžička 200 000 a s tým spojené povinnosti, vyhodnotenie finančné za uplynulý rok.