Iparosok továbbképzése Homonnán
Správa o možnosti ďalšieho vzdelávania živnostníkov v Humennom v školskom roku 1911/1912 na štátnej rezbárskej škole. Štúdium je rozdelené na 6 mesiacov, 3x týždenne odbor stavebný a drevospracujúci.